Dobava

SKLENITEV POGODBE IN DOBAVA

  • V spletni trgovini poiščite želeni izdelek in ga dodajte v nakupovalno košarico. To storite tako, da kliknete  »dodaj v košarico« ob opisu izdelka.
  • Izdelek lahko kadarkoli iz košarice tudi odstranite. To storite tako, da kliknete (x) pred izdelkom v predogledu košarice ali v pogledu »košarica« označite izdelek pod napisom odstrani in kliknete »osveži«.
  • Če ste izbrali vse želene izdelke kliknite »blagajna«.
  • V nadaljevanju se odločite ali boste naročili izdelke kot gost ali pa se registrirajte oz. prijavite če ste že registrirani. Priporočamo vam izbiro registracije, saj s tem pridobite uporabniško ime in geslo s katerim lahko kasneje dostopate do vaših uporabniških podatkov in statusa naročil.
  • Nato vpišite svoje podatke in v naslednjem koraku še izberite način plačila in dostave. Še enkrat se vam izpiše vsebina košarice, naslov, in način dobave in plačila. Pozorno preglejte vnesene podatke in potrdite naročilo. Po elektronski pošti prejmete potrdilo o naročilu.
  •  V naslednjih dveh urah lahko preko uporabniškega vmesnika ali po elektronski pošti spremenite ali prekličete nakup. Vaše naročilo bomo pregledali, preverili dobavljivost in potrdili naročilo oz. ga zavrnili, v primeru, da za to obstaja tehten razlog. Prodajalec lahko za preverjanje podatkov ali v primeru uskladitve dobavnih pogojev kupca pokliče na posredovano telefonsko številko ali ga kontaktira po elektronski pošti.
  • Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku ko prodajalec potrdi naročilo, obenem pa tudi kupec prejme sporočilo, da je naročilo potrjeno. S tem so potrjeni tudi cena in pogoji dobave.

Obvestilo:  Zaradi uvedbe davčnih blagajn in garancije, smo bili primorani spremeniti pogoje plačila. Kupec lahko plača naročeno blago po predračunu z nakazilom na TRR prodajalca. Dostava v 2 delovnih dneh po prejetem plačilu. Stroške poštnine se plača Pošti ob dostavi paketa.

  • Prodajalec pripravi blago za prevzem ali ga preda dostavljalcu. Kupec prejme sporočilo o statusu naročila »poslano«. Prodajalec se bo trudil, da bo blago dostavljeno kupcu v dogovorjenih rokih.
  • Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga posredovali ob naročilu ali registraciji in je omejena na področje države Slovenije. Če želite dostavo izven Slovenije za ponudbo povprašajte prodajalca. Dostava se izvrši v dopoldanskem času zato priporočamo, da za dostavo izberete tisti naslov, kjer ste dosegljivi. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu, vam bo dostavljalec pustil sporočilo in se z vami dogovoril za ponovno dostavo brez dodatnih stroškov. Dostavljalec vam blago dostavi do vhoda v stanovanjski objekt.
  • Takoj ob dostavi ob prisotnosti dostavljalca preverite blago. V primeru poškodovanega blaga naj obvezno tudi dostavljalec podpiše reklamacijski zapisnik oz. zapisnik o poškodovani pošiljki. Kasnejše reklamacije glede poškodovanega blaga ali prevzete količine prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih tudi naše podjetje ne more rešiti ali upoštevati. Še posebej bodite pozorni na pakete, ki imajo označbo »pazi steklo, ravnaj pazljivo, lomljivo« in podobno. Kakršnokoli žvenketanje pri premikanju je verjetno znak za razbito vsebino, kar se obravnava kot poškodba pri dostavi. Če je le mogoče zabeležite poškodbo s fotoaparatom. V teh primerih se obrnite na firmo dostavljalca, ki je izvršil dostavo. Kontaktni podatki dostavne službe so na spremljevalnih dokumentih na paketu.