Odstop od pogodbe in vračilo blaga

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta) vrne prodajalcu brez navedbe razloga. V roku 3 dni od prejema blaga nas mora kupec pisno po pošti ali elektronski pošti obvestiti o namenu vračila blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti v roku do 5 dni po sporočilu o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vrnitev prejetega blaga prodajalcu v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Prosimo, da vrnjenim izdelkom priložite tudi kopijo računa in Obrazec za vračilo blaga

Kupec mora blago vrniti na naslov: Asiana d.o.o., Šmarinska cesta 152, 1000 Ljubljana. Vračilo vplačila (vrednost blaga) bo izvedeno na TRR kupca takoj, ko je mogoče, oziroma najkasneje v 15 dneh po prejetju obvestila o odstopu od pogodbe.

Možnost vračila ne velja če je blago poškodovano ali so vidne sledi uporabe. Možnost odstopa od pogodbe NE velja za pravne osebe.