Pekoč pečen krompir s Sabita curry pasto

Pekoč pečen krompir s Sabita curry pasto

Priprava: Krompir narežite na enakomerne kose in ga prelijte z mešanico Sabita Curry paste (pekočo ali blago oz. hot ali mild), oljčnega olja, soli in popra. Dobro premešajte, da se krompir obloži s pasto.

 

Pečenje: Razporedite krompir na pekač obložen s peki papirjem in pecite v pečici pri 200°C, dokler ni zlato rjav in hrustljav, približno 25-30 minut.

 

Postrežba: Postrezite kot prilogo k mesnim jedem ali kot samostojno jed z jogurtovo omako.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.