Odstop od pogodbe in vračilo blaga

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta) vrne prodajalcu brez navedbe razloga. V roku 3 dni od prejema blaga nas mora kupec pisno po pošti ali elektronski pošti obvestiti o namenu vračila blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti v roku do 5 dni po sporočilu o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vrnitev prejetega blaga prodajalcu v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Prosimo, da vrnjenim izdelkom priložite tudi kopijo računa.

Kupec mora blago vrniti na naslov: Asiana d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana. Vračilo vplačila (vrednost blaga) bo izvedeno na TRR kupca takoj, ko je mogoče, oziroma najkasneje v 15 dneh po prejetju obvestila o odstopu od pogodbe.

Možnost vračila ne velja če je blago poškodovano ali so vidne sledi uporabe. Možnost odstopa od pogodbe NE velja za pravne osebe.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.