čas priprave: 1 ura

Sestavine:

  • 1 cel piščanec
  • 1 konzerva YOUWOK Chop suey – vložene zelenjave
  • 1 mlada čebulica
  • 1 por
  • 4 tanke rezine svežega ingverja
  • INPROBA olje za wok

Za omako:

  • 1 žlička sladkorja
  • 1 žlička soli
  • 1 žlica OBENTO kisa iz riževega vina
  • 1 žlica kitajskega riževega vina
  • 2 žlici PAN sezamovega olja
  • 1 žlička sladke paprike v prahu

Postopek:

Piščanca narežemo na kose ter jih stresemo na olje v vok in pečemo 5 minut, nato jih poberemo iz voka in odcedimo. Čebulico, ingver, por narežemo na koščke in jih skupaj s kitajsko zelenjavo pražimo na olju v voku, dokler se ne zmehčajo.

Dodamo piščančje kose in navedene sestavine za omako (razen paprike v prahu) ter dušimo pribl. 10 minut na majhnem ognju. Nato jed potresemo s papriko, jo premešamo in ponudimo.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.