Piščančja korma s Sabita omako (2 porciji)

Piščančja korma s Sabita omako (2 porciji)

Sestavine:

  • 500 g piščančjih filejev (narezanih na kocke)

  • 1 žlica olja

  • 1 kozarec Sabita Korma dušene omake (200 ml)

  • 100 ml vode ali smetane (po želji za redčenje)

  • Basmati riž za prilogo

  • Naan kruh za postrežbo

  • Svež koriander za okras

Postopek:

  1. Na srednje močnem ognju segrejte olje v večji ponvi.

  2. Dodajte piščančje kocke in jih pražite 5–7 minut, da rahlo porjavijo.

  3. Znižajte temperaturo, dodajte Korma omako in po potrebi malce vode ali smetane.

  4. Kuhajte še 10–15 minut, dokler se meso ne zmehča in omaka ne postane lepo kremasta.

  5. Postrezite z basmati rižem in naan kruhom. Po želji potresite s svežim koriandrom.

Domač, nežen in aromatičen obrok v 20 minutah!

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.