- Mesne Jedi - Piščanec
- 0 všečkov
- 0 komentarji
- hitro kosilo, korma, piščančja korma, indijska hrana, indijska omaka, sabita omaka, dušena omaka, kremasta omaka, blaga curry omaka, indijsko kosilo, piščanec v omaki, pripravljeno v 20 minutah, recept za kormo

Piščančja korma s Sabita omako (2 porciji)
Sestavine:
500 g piščančjih filejev (narezanih na kocke)
1 žlica olja
1 kozarec Sabita Korma dušene omake (200 ml)
100 ml vode ali smetane (po želji za redčenje)
Basmati riž za prilogo
Naan kruh za postrežbo
Svež koriander za okras
Postopek:
Na srednje močnem ognju segrejte olje v večji ponvi.
Dodajte piščančje kocke in jih pražite 5–7 minut, da rahlo porjavijo.
Znižajte temperaturo, dodajte Korma omako in po potrebi malce vode ali smetane.
Kuhajte še 10–15 minut, dokler se meso ne zmehča in omaka ne postane lepo kremasta.
Postrezite z basmati rižem in naan kruhom. Po želji potresite s svežim koriandrom.
Domač, nežen in aromatičen obrok v 20 minutah!
Komentarji (0)