3 žlice očiščenega in drobno nasekljanega rdečega čilija
3 žlice grobo sesekljanega česna
2 žlici RAJAH koriandrove paste
2 žlici INPROBA ribje omake
1 žlica INPROBA ostrigove omake
2 žlički sladkorja
150 ml kokošje jušne osnove
INPROBA olje za wok
sveži listi bazilike
Postopek:
Vok segrejemo na visoko temperaturo in vanj vlijemo olje. Ko se iz olja začne rahlo kaditi, dodamo česen in čili in med stalnim mešanjem pražimo pribl. 30 sekund. Dodamo svinjino in med mešanjem pražimo 3 minute. Nato dodamo še koriandrovo pasto, ostrigovo omako, ribjo omako, sladkor in jušno osnovo. Med mešanjem pražimo 4 minute, na koncu dodamo še liste bazilike in med mešanjem pražimo še 1 minuto.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.
Komentarji (0)