Goanske ribe na žaru

Goanske ribe na žaru

Sestavine:

  • 4 cele bele ribe (npr. brancin ali orada), očiščene in pripravljene za pečenje
  • 3 žlice (približno 40 g) Goan paste Sabita
  • 2 žlici limoninega soka
  • 1 žlica olivnega olja
  • sol po okusu
  • svež koriander za okras
  • limonini krhlji za postrežbo

Postopek:

  1. V majhni posodi zmešajte Goan pasto Sabita, limonin sok, sol in olivno olje.
  2. Ribe premažite z mešanico, tako zunaj kot znotraj, in jih marinirajte vsaj 30 minut.
  3. Segrejte žar ali ponev na srednjo temperaturo.
  4. Ribe pecite na žaru približno 5-7 minut na vsaki strani, dokler niso popolnoma kuhane in imajo lepo zapečeno skorjo.
  5. Po okusu dodajte sol.
  6. Postrezite vroče, okrašeno s svežim koriandrom, z limoninimi krhlji in priljubljeno prilogo.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.