za 4 osebe

čas priprave: 15-30minut

Sestavine:

  • 250 g Conimex Chinese Mie jajčnih testenin
  • 300 g piščančjega prsnega fileja
  • 1 mlada čebula
  • 50 g sojinih kalčkov TAS
  • 4 žlice INPROBA wok olja
  • 4 žlice sojine omake PRB
  • sol
  • 2 stroka česna
  • 1 čili
  • košček ingverja

Postopek:

V vreli slani vodi skuhamo rezance al dente. Česen olupimo in sesekljamo, čili podolžno razpolovimo, očistimo semena in na drobno sesekljamo. Piščančji file oprhamo pod tekočo hladno vodo, obrišemo in narežemo na trakove. Nato segrejemo vok, vanj nalijemo olje in v njem med mešanjem najprej prepražimo narezan piščančji file. Nato dodamo še mlado čebulo ter sesekljana česen in čili. Vse skupaj pražimo še 1-2 minuti. Ingver olupimo in drobno nastrgamo. Piščancu in čebuli dodamo odcejene rezance, sojine kalčke, sol, sesekljan čili in žlico nastrganega ingverja. Na hitro premešamo, da se rezanci segrejejo.

Serviranje:

Kitajski jajčni rezanci s piščančjim filejem so nasitna in lahko prebavljiva glavna jed.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.