AZIJSKA HRANA
TAS KOKOSOVO MLEKO 400ml
INDIJSKA HRANA
Mango Chutney sladki 170g
INDIJSKA HRANA
Garam Masala začimbna mešanica 20g
INDIJSKA HRANA
Morda vam bo všeč tudi
Navedene cene veljajo za fizične osebe.
Gospodarske družbe in samostojni podjetniki si lahko zagotovite nižjo ceno z oddajo naročila po elektronski pošti na: info@asiana.si
Sabita biryani paste je avtentična severnoindijska začimbna pasta, ki vam omogoča pripravo ene najbolj priljubljenih in okusnih indijskih jedi – biryanija. Ta pasta je narejena iz skrbno izbranih začimb in sestavin, ki so značilne za severnoindijsko kuhinjo. Zasnovana je tako, da vam prihrani čas in trud pri pripravi jedi, hkrati pa zagotavlja bogat in pristen okus.
Biryani je tradicionalna indijska jed, ki je priljubljena po vsej Indiji in širše. Gre za okusno kombinacijo začinjenega mesa ali zelenjave in aromatičnega basmati riža. Biryani je znan po svojem bogatem okusu, ki ga dosežemo z uporabo različnih začimb, kot so kurkuma, kumina, koriander, cimet, klinčki in kardamom.
Sabita biryani Pasta je vsestranska začimbna pasta, ki jo lahko uporabite za pripravo različnih vrst biryanija, vključno s piščančjim, jagnječjim, zelenjavnim ali ribjim biryanijem. Poleg tega jo lahko uporabite tudi za mariniranje mesa, pripravo omak ali kot osnovo za druge severnoindijske jedi.
Piščančji biryani s Sabita biryani pasto
BIRYANI PASTA
Sestavine: palmova maščoba, curry (12%: kurkuma, koriander, kumina, gorčična moka, čili, česen, čebula, piment, piskavica, muškatni orešček, ingver, koper, cimet, zvezdasti janež), kuhinjska sol, sladkor, maslo, indijski orešček, ingver, invertni sladkor, gorčica, cimet zvezdasti janež.
Neto količina: 40g
Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži.
Po odprtju hranite v hladilniku!
Morda vam bo všeč tudi
Shranite izdelke na svoj seznam želja, da jih kupite pozneje ali delite s prijatelji.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.