Lateks rokavice s pudrom bež 100 kom
  Informativni letak za lateks rokavice s podatki o kakovosti in specifikacijah
  Lateks rokavice s pudrom bež 100 kom
  Informativni letak za lateks rokavice s podatki o kakovosti in specifikacijah

  Lateks zaščitne rokavice s pudrom bež 100 kom

  Na zalogi
  4,90 €
  Z DDV

  Lateks zaščitne rokavice v naravni barvi, znamke Bergamot, s pudrom so ključne za zaščito rok v mnogih profesionalnih in domačih okoljih. Te rokavice za enkratno uporabo, debeline 6 g, so pakirane po 100 kosov in so izdelane iz naravnega lateksa. Idealne so za uporabo v zdravstvu, industriji, kozmetiki in živilstvu.

  Velikost

   

  Lateks zaščitne rokavice s pudrom, znamke Bergamot za enkratno uporabo, naravne barve, nesterilne, 6g. Pakirane po 100 kom.

  Uporaba: Lateks zaščitne rokavice se uporabljajo kot osebna varovalna oprema v gospodinjstvu, zdravstvu, industriji, živilstvu, kozmetiki, itd.

  Material: Rokavice so narejene iz naravnega lateksa. Lateks rokavice so elastične, raztegljive, udobne za nošenje in se zelo dobro prilegajo rokam, če nosimo pravo velikost rokavice.

  Opozorilo glede alergije na izdelek: Sestavine, uporabljene v tem izdelku, lahko pri nekaterih posameznikih povzročijo alergijske reakcije. Če se pojavijo alergijske reakcije, takoj prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč.

  Priporočilo za shranjevanje: Shranjujte v hladnem prostoru med 10°C in 39°C. Odprte embalaže ne izpostavljajte sončni svetlobi ali fluorescentni svetlobi, da preprečite razbarvanje.

  Standardi in certifikati: Zaščitne rokavice izpolnjujejo naslednje standarde:

  EN 420:2003+A1:2009: Ta standard zagotavlja, da zaščitne rokavice izpolnjujejo osnovne zahteve za oblikovanje, prileganje, trdnost, udobje in varnost. Določa tudi metode za testiranje zaščite pred različnimi nekemičnimi tveganji, kot so mehanska poškodba, toplotni učinki in električni udar.

  ISO 13485:2016: Certifikat potrjuje, da proizvodnja zaščitnih rokavic izpolnjuje mednarodne standarde za proizvodnjo medicinskih pripomočkov.

  CE 2777: Označba CE z identifikacijsko številko 2777 potrjuje, da izdelek izpolnjuje direktive EU za varnost in da je bil ocenjen s strani priznanega organa.

  Te navedbe standardov jasno poudarjajo skladnost zaščitnih rokavic z relevantnimi varnostnimi in kakovostnimi zahtevami, ki so ključne za uporabnike v različnih industrijskih in medicinskih okoljih.

  Velikost
  L
  M
  S
  B0101
  200 Izdelkov
  Ni ocene

  Morda vam bo všeč tudi

  Komentarji (0)
  Trenutno ni ocen.

  Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

  Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

  Izdelek dodan na seznam želja
  Izdelek dodan za primerjavo.