Razkužilo Stelex brez pršila za roke in površine
  Razkužilo Stelex brez pršila za roke in površine

  Razkužilo Stelex brez pršila za roke in površine

  Na zalogi
  6,90 €
  Z DDV

  Razkužilo Stelex Saniform brez pršila – Učinkovito proti virusom in bakterijam. Dvojna uporaba za roke in površine. Idealno za dom in poklicno uporabo. Vsebuje 70% alkohola za takojšnjo dezinfekcijo.

   

  Stelex Saniform je visokokakovostno razkužilo, ki zagotavlja zanesljivo zaščito pred virusi in bakterijami. Z 70% alkoholno raztopino, ta izdelek nudi učinkovito dezinfekcijo in je primeren za širok spekter uporabe. Njegova vsestranskost omogoča dvojno uporabo, kar pomeni, da je enako učinkovit tako pri razkuževanju rok kot tudi površin.

  Idealno za vsakdanjo uporabo: Stelex Saniform je odlična izbira za domačo uporabo, saj hitro in učinkovito dezinficira roke in površine, ki se pogosto dotikamo, kot so mize, kljuke, stikala in mobilni telefoni.

  Pomemben za profesionalne prostore: V poklicnih okoljih, kot so pisarne, trgovine, zdravstvene ustanove ali gostinski lokali, Stelex Saniform zagotavlja nujno potrebno higieno, ki je ključna za varovanje zdravja zaposlenih in obiskovalcev.

  Učinkovit in varen: Stelex Saniform se ponaša z močno formulo, ki temelji na 70% alkoholu, zaradi česar je izredno učinkovit v boju proti mikrobom. Kljub visoki vsebnosti alkohola je formuliran tako, da je varen za kožo in površine, ne pušča sledi in se hitro suši.

  Enostavna in praktična uporaba: Stelex Saniform je na voljo v priročni embalaži, ki omogoča enostavno uporabo. Njegova uporaba ne zahteva vode ali brisanja, kar pomeni, da je idealen za hitro dezinfekcijo na poti.

  Zaščitite sebe in svoje bližnje z razkužilom Stelex Saniform, ki združuje učinkovitost in praktičnost v enem izdelku. Bodite varni in ohranite higieno, kjerkoli ste.

  24-1
  53 Izdelkov
  No reviews

  Morda vam bo všeč tudi

  Komentarji (0)
  Trenutno ni ocen.
  Izdelek dodan na seznam želja
  Izdelek dodan za primerjavo.

  Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
  Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.