čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 400g nemastne svinjine
  • YOUWOK kalčki 330g
  • 2 čebuli
  • 1 por
  • 1 kos svežega ingverja, dolg približno 5 cm
  • 2 žlici PRB svetle sojine omake
  • 1 žlica kitajskega riževega vina
  • 1 žlička koruznega škroba
  • 4 žlice INPROBA wok olja
  • 1 žlička soli

Postopek:

Svinjsko meso narežemo na tanke trakove, ga damo v skledo in dodamo vino, koruzni škrob,sojino omako in vse skupaj premešamo in mariniramo 20 minut.

Sojine kalčke stresemo v drugo posodo in jih odcedimo.

Ingver olupimo in narežemo na tanke trakove, olupimo čebuli in ju narežemo na rezine. Por narežemo na 5 cm dolge trakove.

V voku segrejemo 2 žlici olja in na njem popražimo čebulo in ingver. Ko oveneta, dodamo meso in ga med mešanjem nekaj minut pražimo. Nato ga poberemo z luknjičasto lopatico ter shranimo na toplem. Vok očistimo in dodamo 2 žlici olja ter stresemo vanj sojine kalčke in por. Nekaj minut pražimo, nato dodamo meso in premešamo, da se okusi prepojijo.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.