čas priprave: 2 uri

Sestavine:

  • 1 cel piščanec
  • 3 listi alg OBENTO Yaki Nori 25g
  • 1 mlada čebulica
  • 4 žlice PAN sezamovega olja 200ml
  • 2 žlici kitajskega riževega vina
  • 2 žlici OBENTO kisa iz riževega vina
  • 4 žlice PRB sojine omake z “zlato nalepko”
  • 1/2 žlice soli
  • 1/2 žlice sladkorja
  • 1 skodelica juhe

Postopek:

Alge namočimo, da se zmehčajo, nato jih odcedimo. Očistimo piščanca, ga operemo in narežemo na 4 do 5 cm velike kose. Čebulo narežemo na trakove.

V glineno posodo nalijemo sezamovo olje, na njem popražimo čebulico, dodamo alge in piščančje meso ter pražimo 1 minuto. Prilijemo vino, kis, sojino omako, sladkor, sol in juho ter kuhamo približno 1 uro na majhnem ognju.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.