za 4 osebe

čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 600g piščančjih prsi
  • 1/2 žličke soli
  • 1/2 žličke Conimex začimbe ve-tsin (ojačevalec okusa)
  • 1/2 žličke PAN sezamovega olja
  • 1 jajce
  • 3 žličke jedilnega škroba
  • INPROBA olje za wok

Za omako:

  • 1/2 žličke soli
  • 1/2 žličke sladkorja
  • 1 žlička PAN sezamovega olja
  • 1 žlička limoninega soka
  • 1 žlica jedilnega škroba

Postopek:

Stepemo jajce, dodamo sol, glutamat in sezamovo olje ter pomočimo vanj meso. Nato meso povaljamo še v škrobu. V voku segrejemo olje ter na njem cvremo meso 6-7 minut. Zatem ga narežemo na 6cmx2 velike koščke. Koščke naložimo na pladenj.

Za omako segrejemo sezamovo olje s soljo, sladkorjem in limoninim sokom. Dobro premešamo, zgostimo s škrobom, ki smo ga raztopili v malo vode, in omako polijemo po mesu. Pladenj okrasimo z nekaj rezinami limone

čas priprave: 1h30minut

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.