1 žlica tapiokine moke, zmešana z 2 žlicama vode (za zgoščevanje)
sol in poper po okusu
sezamova semena in nasekljan svež koriander za okras
Postopek:
Priprava piščanca: Piščanca nareži na kocke in začini s soljo in poprom. Na vročem sezamovem olju ga popeči do zlatorumene barve. Odstrani iz ponve in postavi na stran.
Praženje zelenjave: V isto ponev dodaj še malo olja, če je potrebno, in na hitro popraži česen ter čebulo. Nato dodaj papriko, koruzo in predhodno namočene, rahlo ožete ter narezane črne gobe. Praži na srednjem ognju približno 5 minut.
Dodajanje omake: Vrni piščanca v ponev, dodaj sladko-kislo omako, sojino omako, rižev kis in zmes tapiokine moke z vodo. Vse skupaj dobro premešaj in kuhaj še 3-5 minut, dokler se omaka ne zgosti.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.
Komentarji (0)