za 4 osebe

čas priprave: 1 ura

Sestavine:

  • 200 g tofuja
  • 100 g svinjine
  • 150 g bambusovih vršičkov TAS rezine
  • 5 kosov kitajskih črnih gob PRB
  • 1 jajce
  • 1 liter kokošje juhe
  • 1/2 žlice soli
  • 1/2 žlice glutamata
  • ščepec sladkorja
  • ščepec zmletega belega popra
  • 1 žlica sojine omake PRB z zlato nalepko 150 ml
  • 1 žlica kisa
  • 1 žlica sezamovega olja PAN
  • 1 žlica tapiokine moke TAS

Postopek:

Pripravimo 1 liter kokošje juhe. Črne gobe namakamo v vodi do 60 minut, da se zmehčajo. Tofu, svinjino in gobe narežemo na zelo tanke lističe, nato vse skupaj z bambusovimi rezinami stresemo v vrelo juho ter začinimo s soljo, poprom, sojino omako, glutamatom, sezamovim oljem in kisom.

Nato dodamo tapiokino moko, zmešano z malo vode, da juha ne bo pregosta. Jajce penasto stepemo in ga med hitrim mešanjem zlijemo v juho, nato pa juho z vmešanim jajcem odstavimo.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.