za 4 osebe

čas priprave: 1 ura

Sestavine:

  • 200 g tofuja
  • 100 g svinjine
  • 150 g bambusovih vršičkov TAS rezine
  • 5 kosov kitajskih črnih gob PRB
  • 1 jajce
  • 1 liter kokošje juhe
  • 1/2 žlice soli
  • 1/2 žlice glutamata
  • ščepec sladkorja
  • ščepec zmletega belega popra
  • 1 žlica sojine omake PRB z zlato nalepko 150 ml
  • 1 žlica kisa
  • 1 žlica sezamovega olja PAN
  • 1 žlica tapiokine moke TAS

Postopek:

Pripravimo 1 liter kokošje juhe. Črne gobe namakamo v vodi do 60 minut, da se zmehčajo. Tofu, svinjino in gobe narežemo na zelo tanke lističe, nato vse skupaj z bambusovimi rezinami stresemo v vrelo juho ter začinimo s soljo, poprom, sojino omako, glutamatom, sezamovim oljem in kisom.

Nato dodamo tapiokino moko, zmešano z malo vode, da juha ne bo pregosta. Jajce penasto stepemo in ga med hitrim mešanjem zlijemo v juho, nato pa juho z vmešanim jajcem odstavimo.

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.