za 4 osebe

Čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 1 pločevinka TAS kokosovega mleka 400ml
  • 200g špinače
  • 100g smetane
  • 1 čebulica
  • 2 stroka česna
  • 1 žlica olja
  • 1/2 l mesne juhe
  • sol in poper

Postopek:

Čebulo in česen olupimo in sesekljamo. Špinačo operemo in odcedimo (zamrznjeno odtajamo). V voku segrejemo olje in na njem steklasto podušimo čebulo in česen. Prilijemo juho in kokosovo mleko. Dodamo špinačo in vse skupaj počasi kuhamo 10 minut. Medtem čvrsto stepemo smetano. Lahko uporabimo tudi kislo smetano.

Juho zmešamo s paličnim mešalnikom. Solimo in popramo ter postrežemo s kupčkom smetane.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.