za 4 osebe

Čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 1 pločevinka TAS kokosovega mleka 400ml
  • 200g špinače
  • 100g smetane
  • 1 čebulica
  • 2 stroka česna
  • 1 žlica olja
  • 1/2 l mesne juhe
  • sol in poper

Postopek:

Čebulo in česen olupimo in sesekljamo. Špinačo operemo in odcedimo (zamrznjeno odtajamo). V voku segrejemo olje in na njem steklasto podušimo čebulo in česen. Prilijemo juho in kokosovo mleko. Dodamo špinačo in vse skupaj počasi kuhamo 10 minut. Medtem čvrsto stepemo smetano. Lahko uporabimo tudi kislo smetano.

Juho zmešamo s paličnim mešalnikom. Solimo in popramo ter postrežemo s kupčkom smetane.

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.