za 4 osebe
Sestavine:
Za marinado:
Postopek:
V mešalniku zmešamo poper, česen, sol, ribjo omako, kis, čilija, limetin sok, sladkor, sojino omako in riževo vino. Piščančja stegna natremo z marinado in mariniramo 1 uro na sobni temperaturi, da se okusi prepojijo. Odvečno marinado odcedimo.
Marinirane kose povaljamo v moki. Na močni vročini segrejemo vok in vanj vlijemo olje, ko se začenja rahlo kaditi, vročino znižamo. V vok položimo piščančja stegna s kožo navzdol in jih na vsaki strani pečemo približno 10 minut oz. tako dolgo, da se popolnoma prepečejo, nato jih vzamemo iz voka in odcedimo na papirnati brisački.
Shranite izdelke na svoj seznam želja, da jih kupite pozneje ali delite s prijatelji.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.
Komentarji (0)