Sestavine:

  • 120 g oluščenih in v pečici popraženih mandljev
  • 2 žlici INPROBA olja za wok
  • 250 g piščančjega mesa brez kože in kosti
  • ščepec soli in popra
  • 2 žlici na kocke narezane čebule
  • 2 žlici na kocke narezane steblaste zelene
  • 120 g graha
  • 120 g TAS bambusovih vršičkov – rezine
  • 1 vrečka KK črnih kitajskih gob mu err 50g
  • 2 žlici PRB svetle sojine omake
  • 1 žlička jedilnega škroba raztopljenega v 1 dl vode

Postopek:

Kitajske gobe za 20 minut namočimo v topli vodi, jim odstranimo bete in izstisnemo vodo.

Piščančje meso narežemo na majhne koščke, prav tako čebulo in zeleno, gobe pa na rezine. V voku segrevamo 2 žlici olja, dokler se ne začne kaditi. Posolimo, dodamo piščančje meso in ga pražimo 1-2 minuti, nato ga vzamemo iz voka. Na olje damo zelenjavo in gobe. Pražimo 1-2 minuti ter posolimo in popopramo. Premešamo in zalijemo z 1/2 dl vode. Pokrijemo, dušimo 1 minuto in dodamo jedilni škrob, pomešan z vodo. Ko se zgosti, dodamo mandlje in piščančje meso. Še enkrat dobro premešamo in postrežemo.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.