Sestavine:
Postopek:
Kitajske gobe za 20 minut namočimo v topli vodi, jim odstranimo bete in izstisnemo vodo.
Piščančje meso narežemo na majhne koščke, prav tako čebulo in zeleno, gobe pa na rezine. V voku segrevamo 2 žlici olja, dokler se ne začne kaditi. Posolimo, dodamo piščančje meso in ga pražimo 1-2 minuti, nato ga vzamemo iz voka. Na olje damo zelenjavo in gobe. Pražimo 1-2 minuti ter posolimo in popopramo. Premešamo in zalijemo z 1/2 dl vode. Pokrijemo, dušimo 1 minuto in dodamo jedilni škrob, pomešan z vodo. Ko se zgosti, dodamo mandlje in piščančje meso. Še enkrat dobro premešamo in postrežemo.
Shranite izdelke na svoj seznam želja, da jih kupite pozneje ali delite s prijatelji.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.
Komentarji (0)