1 žlička jedilnega škroba raztopljenega v 1 dl vode
Postopek:
Kitajske gobe za 20 minut namočimo v topli vodi, jim odstranimo bete in izstisnemo vodo.
Piščančje meso narežemo na majhne koščke, prav tako čebulo in zeleno, gobe pa na rezine. V voku segrevamo 2 žlici olja, dokler se ne začne kaditi. Posolimo, dodamo piščančje meso in ga pražimo 1-2 minuti, nato ga vzamemo iz voka. Na olje damo zelenjavo in gobe. Pražimo 1-2 minuti ter posolimo in popopramo. Premešamo in zalijemo z 1/2 dl vode. Pokrijemo, dušimo 1 minuto in dodamo jedilni škrob, pomešan z vodo. Ko se zgosti, dodamo mandlje in piščančje meso. Še enkrat dobro premešamo in postrežemo.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.
Komentarji (0)