čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 400g piščančjih prsi
  • papir za peko
  • olje za cvrenje
  • 1 drobno narezana mlada čebulica
  • 1 šopek peteršilja
  • 1 žlica sesekljanega ingverja
  • 1/2 žlice mešanice 5 začimb
  • 1/2 žličke soli
  • 1/2 žlice sladkorja
  • 1 žlica PRB svetle sojine omake
  • 2 žlici arašidovega olja
  • 1 žlica RAJAH pekoče karijeve paste

Postopek:

Piščančje prsi narežemo na 6×5 cm velike in cca. 1 cm debele koščke ter jih zmešamo z drobno narezano čebulico, ingverjem, mešanico 5 začimb, curryjem, sladkorjem, sojino omako, soljo in oljem.

Na vsak kos papirja damo dva koščka piščančjih prsi in okrasimo s peteršiljem.

Papir zategnemo, da nastanejo vrečke. V voku segrejemo precej olja in na njem pri nizki temperaturi cvremo vrečke 6 do 7 minut.

Sorodni izdelki

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.