čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 400g piščančjih prsi
  • papir za peko
  • olje za cvrenje
  • 1 drobno narezana mlada čebulica
  • 1 šopek peteršilja
  • 1 žlica sesekljanega ingverja
  • 1/2 žlice mešanice 5 začimb
  • 1/2 žličke soli
  • 1/2 žlice sladkorja
  • 1 žlica PRB svetle sojine omake
  • 2 žlici arašidovega olja
  • 1 žlica RAJAH pekoče karijeve paste

Postopek:

Piščančje prsi narežemo na 6×5 cm velike in cca. 1 cm debele koščke ter jih zmešamo z drobno narezano čebulico, ingverjem, mešanico 5 začimb, curryjem, sladkorjem, sojino omako, soljo in oljem.

Na vsak kos papirja damo dva koščka piščančjih prsi in okrasimo s peteršiljem.

Papir zategnemo, da nastanejo vrečke. V voku segrejemo precej olja in na njem pri nizki temperaturi cvremo vrečke 6 do 7 minut.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.