Za 4 osebe

Čas priprave: 25 minut

Sestavine:

  • 12 malih listov testa za spomladanske zvitke
  • 1 mali por
  • 2 stroka česna
  • 75 g korenčka
  • 100 g TAS sojinih kalčkov
  • 2 žlici Conimex Ketjap Asin
  • ½ l INPROBA Wok olja
  • Conimex Sambal sauce pekoč

Postopek:

Opran por nareži na kolobarje, sesekljaj česen, korenček nareži na tanke trakove. Zmešaj por, česen, korenček in kalčke z Ketjap asin omakco. Liste riževega papirja potopimo v toplo vodo in položimo na kuhinjski prtič, zmehčajo se v dveh minutah. Na spodnjo tretjino položimo nadev, robove prepognemo navznoter in zavijemo. V woku zagrejemo olje na 170 stopinj. Ocvri zvitke in jih položi na papir, da popivna odvečno maščobo.

Nasvet: Zraven ponudi Conimex Sambal omakIco ali Ketjap omakico

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.