Za 4 osebe

Čas priprave: 25 minut

Sestavine:

  • 12 malih listov testa za spomladanske zvitke
  • 1 mali por
  • 2 stroka česna
  • 75 g korenčka
  • 100 g TAS sojinih kalčkov
  • 2 žlici Conimex Ketjap Asin
  • ½ l INPROBA Wok olja
  • Conimex Sambal sauce pekoč

Postopek:

Opran por nareži na kolobarje, sesekljaj česen, korenček nareži na tanke trakove. Zmešaj por, česen, korenček in kalčke z Ketjap asin omakco. Liste riževega papirja potopimo v toplo vodo in položimo na kuhinjski prtič, zmehčajo se v dveh minutah. Na spodnjo tretjino položimo nadev, robove prepognemo navznoter in zavijemo. V woku zagrejemo olje na 170 stopinj. Ocvri zvitke in jih položi na papir, da popivna odvečno maščobo.

Nasvet: Zraven ponudi Conimex Sambal omakIco ali Ketjap omakico

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.