za 4 osebe

Sestavine:

  • 1 vrečka TAS tempurine moke 150g
  • 100g fižola grmičarja
  • 100g cvetače
  • 1 vrečka KK gob Šitak
  • 3 korenčki
  • 1 majhna bučka (150g)
  • sol

Postopek:

Tempurino moko zamesimo s 300ml vode in ščepcem soli v gladko tekoče testo.

Fižol operemo in očistimo. Cvetačo operemo in razdelimo na cvetke. S fižolom jo blanširamo 3 minute v slani vodi, odcedimo in oblijemo z mrzlo vodo.

Gobe pripravimo po navodilih. Gobe razčetverimo, korenček olupimo in ga kot bučko razrežemo na dolge rezance.

V voku segrejemo olje. Zelenjavo po odmerkih povaljamo v moki, namočimo v testo in v vročem olju zlatorumeno ocvremo. Odcedimo na kuhinjskem papirju.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.