za 4 osebe

čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 250 g conimex chinese mie – širokih rezancev
  • 150 g mlade koruze TAS
  • 10 kosov kitajskih gob mu err KK
  • 100 g bambusovih vršičkov 227g, TAS
  • 3 stebla stebelne zelene
  • 2 rdeča čilija
  • 1 žlica ingverja
  • 2 žlici Inproba ostrigine omake
  • 3 žlice sojine omake PRB
  • 1 žlica riževega vina
  • 1 žlica PAN sezamovega olja

Postopek:

Gobe namakamo v topli vodi 5 minut, da se zmehčajo. Nato jih operemo in odstranimo trde dele. Mlado koruzo, stebelno zeleno in čili narežemo na tanke kolobarje.

V posodi zavremo vodo in v njej 5 minut namakamo rezance, nato jih precedimo in splaknemo z mlačno vodo.

V voku segrejmo olje, dodamo gobe, zeleno, ingver, koruzo, bambus in med stalnim mešanjem pražimo pri visoki temperaturi 3 minute. Dodamo sojino omako in riževo vino ter pražimo še minuto. Nato dodamo rezance, ostrigino omako, vse premešamo iin pražimo še 3 minute.

Nasvet:

Uporabite lahko poljubno vrsto zelenjave, glede na sezono in želje.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.