čas priprave: 1 ura 15 minut

Sestavine:

  • 600g piščančjih prsi
  • 1 jajce
  • 1 žlička soli
  • 1/2 žličke Conimex začimbe ve-tsin ojačevalca okusa
  • 1/2 žličke sladkorja
  • 1 žlica PRB svetle sojine omake
  • 1 žlica riževega vina
  • 1 ščep zmletega popra
  • 1/2 žličke soda bikarbone
  • 2 žlici jedilnega škroba
  • 100 g olupljenih mandljev
  • skodelica INPROBA wok olja

Postopek:

Stepemo jajce, ki smo mu prej dodali 2 žlici vode, vmešamo sol, ve-tsin, sladkor, sojino omako, riževo vino, poper, škrob ter sodo bikarbono, da nastane srednje gosta zmes.

Mandlje drobno nasekljamo.

Piščančje prsi položimo v zmes in jih namakam cca. pol ure. Vsak prepojen kos povaljamo z obeh strani v mandljih in jih s prsti vtisnemo v meso. V vok zlijemo pol skodelice olja. Ko se olje segreje, v njem cvremo meso 7-8 minut na vsaki strani. Ocvrte kose narežemo na rezine.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.