čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 400g piščančjih prsi
  • 1 žlica sesekljane čebule
  • 1/2 žlice sesekljanega česna
  • 1 žlica RAJAH karijeve paste
  • 1 žlička soli
  • ščep mletega popra
  • 1 žlica PRB sojine omake -svetle
  • 1 žlica PRB sojine omake – temne
  • 1 žlica jedilnega škroba
  • 4 sveži polpekoči feferoni
  • INPROBA olje za wok
  • 1/2 žličke sladkorja

Postopek:

Piščančje meso narežemo na koščke, jih v voku ocvremo v olju in poberemo iz njega. V vok damo 3 žlice olja, prepražimo na njem čebulico in česen, nato dodamo še kari, sol, sladkor, poper in sojino omako.

Dušimo približno 10 minut, nato zgostimo z jedilnim škrobom, raztopljenim z malo vode. Nato damo v vok še ocvrte koščke piščanca, jih potresemo z narezanimi feferoni, premešamo in ponudimo.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.