čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 500g piščančjih prsi
  • 1 zelena paprika
  • 1 rdeča paprika
  • 3 stebla stebelne zelene
  • 2 mladi čebuli
  • 1 jajčni beljak
  • 1 košček svežega ingverja, dolg približno 4 cm.
  • 1 žlica PRB sojine omake – temna
  • 1 žlica jedilnega škroba
  • 1 žlička OBENTO kisa iz riževega vina
  • 1/2 žličke soli
  • 1 žlička sladkorja
  • 1/2 žličke paprike v prahu
  • arašidovo ali olivno olje

Postopek:

Očiščeni papriki narežemo na obročke, zeleno in mlado čebulo pa na približno 1 cm debele koščke.

V skledici zmešamo beljak, škrob in sol in v tej mešanici povaljamo piščančje koščke. Nato jih ocvremo na vročem olju v ponvi ali voku ter odcedimo. Preostalo olje segrejemo ter na njem prepražimo pripravljeno zelenjavo. Dodamo sojino omako, sladkor, kis in papriko. Dobro premešamo ter dodam še ocvrte kose piščančjega mesa. Jed nekaj minut pustimo, da se okusi premešajo, nato jo postrežemo.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.