Sestavine:

  • 300g puste svinjine
  • 1 žlička drobno nasekljanega svežega ingverja
  • KK črne kitajske gobe mu err ( 6 gob)
  • Lien Ying rižev papir za spomladanske zvitke
  • 2 drobno nasekljani mladi čebulici
  • 3 žlice INPROBA olja za vok
  • 1 žlička PRB svetle sojine omake
  • 1 žlička soli
  • 100g TAS sojinih kalčkov
  • 1 žlička jedilnega škroba pomešanega z 2 žličkama vode
  • 1 stepeno jajce
  • PAN čilijeva omaka za zvitke

Postopek:

Gobe za 20 minut namakamo v topli vodi, da se zmehčajo, odstranimo bete in jih na tanko narežemo. Sojine kalčke narežemo na 1 cm dolge koščke. Meso narežemo na zelo tanke rezance.

V voku segrejemo 3 žlice olja in ko se začne rahlo kaditi, dodamo ingver, sol, gobe, meso in med mešanjem pražimo 1 minuto. Dodamo vse preostale sestavine, razen jedilnega škroba in pražimo še 1 minuto. Dodamo še jedilni škrob, in mešamo 30 sekund. Pustimo, da se jed ohladi.

Meso razporedimo po spodnjem delu papirja za zvitke, vendar ne do roba. Spodnji del preložimo prek mase, zapognimo navznoter in stranska robova tesno zvijemo do konca. Robove zalepimo s stepenim jajcem. Olje močno segrejemo in ocvremo zvitke, da postanejo zlato rumeni. Ponudimo jih s čilijevo omako za zvitke. Ko so gotovi, smejo stati največ pol ure.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.