za 4 osebe

čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 250 g conimex chinese mie – širokih rezancev
  • 150 g mlade koruze TAS
  • 10 kosov kitajskih gob mu err KK
  • 100 g bambusovih vršičkov 227g, TAS
  • 3 stebla stebelne zelene
  • 2 rdeča čilija
  • 1 žlica ingverja
  • 2 žlici Inproba ostrigine omake
  • 3 žlice sojine omake PRB
  • 1 žlica riževega vina
  • 1 žlica PAN sezamovega olja

Postopek:

Gobe namakamo v topli vodi 5 minut, da se zmehčajo. Nato jih operemo in odstranimo trde dele. Mlado koruzo, stebelno zeleno in čili narežemo na tanke kolobarje.

V posodi zavremo vodo in v njej 5 minut namakamo rezance, nato jih precedimo in splaknemo z mlačno vodo.

V voku segrejmo olje, dodamo gobe, zeleno, ingver, koruzo, bambus in med stalnim mešanjem pražimo pri visoki temperaturi 3 minute. Dodamo sojino omako in riževo vino ter pražimo še minuto. Nato dodamo rezance, ostrigino omako, vse premešamo iin pražimo še 3 minute.

Nasvet:

Uporabite lahko poljubno vrsto zelenjave, glede na sezono in želje.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.