za 4 osebe

čas priprave: 1 ura

Sestavine:

  • 200 g tofuja
  • 100 g svinjine
  • 150 g bambusovih vršičkov TAS rezine
  • 5 kosov kitajskih črnih gob PRB
  • 1 jajce
  • 1 liter kokošje juhe
  • 1/2 žlice soli
  • 1/2 žlice glutamata
  • ščepec sladkorja
  • ščepec zmletega belega popra
  • 1 žlica sojine omake PRB z zlato nalepko 150 ml
  • 1 žlica kisa
  • 1 žlica sezamovega olja PAN
  • 1 žlica tapiokine moke TAS

Postopek:

Pripravimo 1 liter kokošje juhe. Črne gobe namakamo v vodi do 60 minut, da se zmehčajo. Tofu, svinjino in gobe narežemo na zelo tanke lističe, nato vse skupaj z bambusovimi rezinami stresemo v vrelo juho ter začinimo s soljo, poprom, sojino omako, glutamatom, sezamovim oljem in kisom.

Nato dodamo tapiokino moko, zmešano z malo vode, da juha ne bo pregosta. Jajce penasto stepemo in ga med hitrim mešanjem zlijemo v juho, nato pa juho z vmešanim jajcem odstavimo.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.