za 4 osebe

Čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 1 pločevinka TAS kokosovega mleka 400ml
  • 200g špinače
  • 100g smetane
  • 1 čebulica
  • 2 stroka česna
  • 1 žlica olja
  • 1/2 l mesne juhe
  • sol in poper

Postopek:

Čebulo in česen olupimo in sesekljamo. Špinačo operemo in odcedimo (zamrznjeno odtajamo). V voku segrejemo olje in na njem steklasto podušimo čebulo in česen. Prilijemo juho in kokosovo mleko. Dodamo špinačo in vse skupaj počasi kuhamo 10 minut. Medtem čvrsto stepemo smetano. Lahko uporabimo tudi kislo smetano.

Juho zmešamo s paličnim mešalnikom. Solimo in popramo ter postrežemo s kupčkom smetane.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.