čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 400g piščančjih prsi
  • 1 žlica sesekljane čebule
  • 1/2 žlice sesekljanega česna
  • 1 žlica RAJAH karijeve paste
  • 1 žlička soli
  • ščep mletega popra
  • 1 žlica PRB sojine omake -svetle
  • 1 žlica PRB sojine omake – temne
  • 1 žlica jedilnega škroba
  • 4 sveži polpekoči feferoni
  • INPROBA olje za wok
  • 1/2 žličke sladkorja

Postopek:

Piščančje meso narežemo na koščke, jih v voku ocvremo v olju in poberemo iz njega. V vok damo 3 žlice olja, prepražimo na njem čebulico in česen, nato dodamo še kari, sol, sladkor, poper in sojino omako.

Dušimo približno 10 minut, nato zgostimo z jedilnim škrobom, raztopljenim z malo vode. Nato damo v vok še ocvrte koščke piščanca, jih potresemo z narezanimi feferoni, premešamo in ponudimo.

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.