Za 4 osebe

Čas priprave: 25 minut

Sestavine:

  • 12 malih listov testa za spomladanske zvitke
  • 1 mali por
  • 2 stroka česna
  • 75 g korenčka
  • 100 g TAS sojinih kalčkov
  • 2 žlici Conimex Ketjap Asin
  • ½ l INPROBA Wok olja
  • Conimex Sambal sauce pekoč

Postopek:

Opran por nareži na kolobarje, sesekljaj česen, korenček nareži na tanke trakove. Zmešaj por, česen, korenček in kalčke z Ketjap asin omakco. Liste riževega papirja potopimo v toplo vodo in položimo na kuhinjski prtič, zmehčajo se v dveh minutah. Na spodnjo tretjino položimo nadev, robove prepognemo navznoter in zavijemo. V woku zagrejemo olje na 170 stopinj. Ocvri zvitke in jih položi na papir, da popivna odvečno maščobo.

Nasvet: Zraven ponudi Conimex Sambal omakIco ali Ketjap omakico

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.