za 4 osebe
Sestavine:
Postopek:
Tempurino moko zamesimo s 300ml vode in ščepcem soli v gladko tekoče testo.
Fižol operemo in očistimo. Cvetačo operemo in razdelimo na cvetke. S fižolom jo blanširamo 3 minute v slani vodi, odcedimo in oblijemo z mrzlo vodo.
Gobe pripravimo po navodilih. Gobe razčetverimo, korenček olupimo in ga kot bučko razrežemo na dolge rezance.
V voku segrejemo olje. Zelenjavo po odmerkih povaljamo v moki, namočimo v testo in v vročem olju zlatorumeno ocvremo. Odcedimo na kuhinjskem papirju.
Spremite proizvode na svoju listu želja kako biste ih kasnije kupili ili podijelili s prijateljima.
Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.
Comments (0)