za 4 osebe

Sestavine:

  • 1 vrečka TAS tempurine moke 150g
  • 100g fižola grmičarja
  • 100g cvetače
  • 1 vrečka KK gob Šitak
  • 3 korenčki
  • 1 majhna bučka (150g)
  • sol

Postopek:

Tempurino moko zamesimo s 300ml vode in ščepcem soli v gladko tekoče testo.

Fižol operemo in očistimo. Cvetačo operemo in razdelimo na cvetke. S fižolom jo blanširamo 3 minute v slani vodi, odcedimo in oblijemo z mrzlo vodo.

Gobe pripravimo po navodilih. Gobe razčetverimo, korenček olupimo in ga kot bučko razrežemo na dolge rezance.

V voku segrejemo olje. Zelenjavo po odmerkih povaljamo v moki, namočimo v testo in v vročem olju zlatorumeno ocvremo. Odcedimo na kuhinjskem papirju.

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.