TAS RIŽEVI REZANCI (XL) 10mm, 400g
  TAS RIŽEVI REZANCI (XL) 10mm, 400g

  TAS RIŽEVI REZANCI (XL) 10mm, 400g

  Na zalogi
  3,02 €
  Z DDV

  TAS RIŽEVI REZANCI (XL), 10mm, predstavljajo širšo različico tradicionalnih riževih rezancev in so znani po svoji izjemno široki obliki, ki jim omogoča, da služijo kot močna osnova za različne jedi. Njihova impresivna širina prinaša zadovoljivo teksturo in omogoča, da se še bolj intenzivno vpijejo okusi omak in začimb, s katerimi se pripravljajo. Zaradi svoje robustnosti so še posebej primerni za jedi, kjer je želena bogata podlaga, ki se dobro prepleta z gostimi omakami in obilnimi nadevi.

   

  Zakaj se uporabljajo?

  TAS RIŽEVI REZANCI (XL) 10mm se uporabljajo zaradi svoje edinstvene širine in teksture, ki dodajajo bogat občutek vsaki jedi. So idealna izbira za pripravo jedi, ki zahtevajo močno, a hkrati nežno osnovo, kot so pad see ew, stir-fry jedi in različne vrste azijskih enolončnic, kjer širši rezanci odlično absorbirajo in zadržijo omako.

  Kje se uporabljajo?

  • V azijskih stir-fry jedeh: Njihova širina omogoča, da se odlično kombinirajo z gostimi omakami in bogatimi nadevi, kar jih naredi idealne za jedi kot je pad see ew, kjer se rezanci pražijo skupaj z zelenjavo in beljakovinami, kot so: meso, ribe, morski sadeži, perutnina, tofu, tempeh, in drugi viri beljakovin.
  • V enolončnicah: Širši rezanci so odlični v gostih, bogatih enolončnicah, kjer se njihova tekstura lahko popolnoma izkaže.
  • Kot osnova za juhe: Zaradi svoje robustne teksture so ti rezanci primerni tudi za juhe, še posebej tam, kjer želimo, da rezanci ostanejo čvrsti in ne razpadejo.
  • V hladnih solatah: Široki riževi rezanci lahko služijo kot osnova za hladne azijske solate, obogatene z različnimi zelišči, zelenjavo in pikantnimi prelivi.

  TAS RIŽEVI REZANCI (XL) 10mm so zanimiva in praktična izbira za tiste, ki želijo raziskati bogatejše teksture v svojih azijskih jedeh, nudijo pa tudi možnost, da kulinarične kreacije postanejo še bolj raznolike in zanimive.

  8854419007554
  94 Izdelkov
  Ni ocene
  Komentarji (0)
  Trenutno ni ocen.

  Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

  Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

  Izdelek dodan na seznam želja
  Izdelek dodan za primerjavo.

  Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
  Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.