• −30%
SOJINI KALČKI 330g
SOJINI KALČKI 330g

SOJINI KALČKI 330g

Na zalogi
1,30 € 1,86 € -30%
Z DDV Najnižja cena v 30 dneh pred akcijo: 1,86 € (-30%)

Sojini kalčki so mladi poganjki iz kaljenih sojinih zrn, znani po svoji hrustljavi teksturi in blagem oreščkastem okusu. Bogati so z beljakovinami, vitamini, kot je vitamin C, in minerali, zaradi česar so cenjeni v mnogih kuhinjah po vsem svetu, še posebej v azijski. Uporabljajo se v širokem naboru jedi, od solat do juh in stir-fry (praženih) jedeh, ter ponujajo hranljivo in okusno dopolnilo k različnim obrokom.

Sojini kalčki so zaradi svoje vsestranskosti, okusa in hranilne vrednosti nepogrešljiv dodatek mnogim jedem, ki kuharjem omogočajo, da v svoje obroke vnesejo dodatno dimenzijo teksture in okusa.

 

Kje se uporabljajo?

  • V stir-fry jedeh: Sojini kalčki so klasična sestavina v mnogih azijskih praženih jedeh, kjer dodajajo teksturo in svežino.
  • V juhah: Pogosto jih dodajajo v azijske juhe, kot sta pho in ramen, tik pred serviranjem, da ohranijo svojo hrustljavost.
  • V solatah: Sojini kalčki so odličen dodatek k solatam, saj prinašajo hrustljavo teksturo in nežen okus.
  • V spomladanskih zavitkih: Uporabljajo se kot ena izmed sestavin v svežih spomladanskih zavitkih, zlasti v vietnamski kuhinji, kjer se zavijejo skupaj z drugo zelenjavo, zelišči in beljakovinami.
8717228380099
1200 Izdelkov
Ni ocene
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.