za 4 osebe
Sestavine:
Postopek:
Tofu narežemo na cca. 1 cm velike kocke. Pomešamo z 1 žlico temne sojine omake in limoninim sokom. Pustimo počivati 30 minut. Medtem sesekljamo čebulo, operemo korenček, ga očistimo in narežemo na rezance, por prerežemo na cca. 3 cm dolge koščke.
V voku segrejemo olje in na njem steklasto zdušimo čebulo. Dodamo tofu z marinado in sambal oelekom ter kratek čas pražimo. Dodamo korenček, por in med nenehnim mešanjem pražimo še cca. 3 minute. Prilijemo vino in pustimo, da skoraj povre. Dodamo paradižnik in kokosovo mleko.
Juho pokrito pustimo kuhati še 15 minut. Posolimo, popopramo in začinimo s preostalo sojino omako. Postrežemo potreseno s preostalo čebulo.
Shranite izdelke na svoj seznam želja, da jih kupite pozneje ali delite s prijatelji.
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.
Komentarji (0)