Sestavine (za 4 osebe):

  • 30 dag piščančjega mesa (prsa)
  • žlica PAN sezamovega olja
  • pločevinka TAS mlade koruze 425g
  • zavitek KK črnih gob mu err 50g
  • 1 sveža paprika
  • 1 steklenička omake Pan sladko-kisla 200ml

Postopek:

Piščanca narežemo na kocke in ga na olju popečemo do zlatorumene barve. Nato dodamo koruzo in gobe ter pražimo približno 5 minut na počasnem ognju. Na koncu dodamo stekleničko sladko-kisle omake, dušimo še 3 minute in jed je gotova.

Za prilogo priporočamo riž.

Pomembno: gobe pred uporabo namakajte v hladni vodi do 60 minut.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.