Sestavine (za 4 osebe):

  • 30 dag piščančjega mesa (prsa)
  • žlica PAN sezamovega olja
  • pločevinka TAS mlade koruze 425g
  • zavitek KK črnih gob mu err 50g
  • 1 sveža paprika
  • 1 steklenička omake Pan sladko-kisla 200ml

Postopek:

Piščanca narežemo na kocke in ga na olju popečemo do zlatorumene barve. Nato dodamo koruzo in gobe ter pražimo približno 5 minut na počasnem ognju. Na koncu dodamo stekleničko sladko-kisle omake, dušimo še 3 minute in jed je gotova.

Za prilogo priporočamo riž.

Pomembno: gobe pred uporabo namakajte v hladni vodi do 60 minut.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.