Sestavine:

  • 200g piščančjih prsi
  • 1 ščep soli
  • 1 jajčni beljak
  • 1 žlička jedilnega škroba
  • 1 žlička OBENTO kis iz riževega vina
  • 3 suhi feferoni
  • 1 strok česna
  • 2 rezini svežega ingverja
  • 2 žlici olja
  • olje za cvenje
  • 1 žlica PRB sojine omake – temne
  • za noževo konico CONIMEX začimbe ve-tsin
  • 2 žlički sladkorja
  • 1 žlička PAN sezamovega olja
  • 1 žlička jedilnega škroba
  • 1 žlica praženih arašidov

Postopek:

Piščančje meso narežemo na koščke, dodamo beljak, sol, škrob in premešamo. Sesekljamo feferone, narežemo česen in ingver.

Meso pražimo nekaj minut, nato ga odcedimo in postavimo na toplo.

Segrejemo vok in dodamo vanj nekaj žlic olja ter na njem popražimo feferone, česen in ingver, da postekleni.

Dodamo popraženo meso, sojino omako, ve-tsin, sladkor in kis. Dobro premešamo, da se vse sestavine navzamejo arome. Omaki dodamo škrob, raztopljen v malo vode in sezamovo olje. Preden vok odstavimo z ognja, vmešamo v jed še arašide.

Komentarji (0)

Trenutno ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.

Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.
Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, bomo domnevali, da ste z njimi zadovoljni.