Sestavine:

  • 200g piščančjih prsi
  • 1 ščep soli
  • 1 jajčni beljak
  • 1 žlička jedilnega škroba
  • 1 žlička OBENTO kis iz riževega vina
  • 3 suhi feferoni
  • 1 strok česna
  • 2 rezini svežega ingverja
  • 2 žlici olja
  • olje za cvenje
  • 1 žlica PRB sojine omake – temne
  • za noževo konico CONIMEX začimbe ve-tsin
  • 2 žlički sladkorja
  • 1 žlička PAN sezamovega olja
  • 1 žlička jedilnega škroba
  • 1 žlica praženih arašidov

Postopek:

Piščančje meso narežemo na koščke, dodamo beljak, sol, škrob in premešamo. Sesekljamo feferone, narežemo česen in ingver.

Meso pražimo nekaj minut, nato ga odcedimo in postavimo na toplo.

Segrejemo vok in dodamo vanj nekaj žlic olja ter na njem popražimo feferone, česen in ingver, da postekleni.

Dodamo popraženo meso, sojino omako, ve-tsin, sladkor in kis. Dobro premešamo, da se vse sestavine navzamejo arome. Omaki dodamo škrob, raztopljen v malo vode in sezamovo olje. Preden vok odstavimo z ognja, vmešamo v jed še arašide.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this website, we will assume that you are satisfied with it.