za 4 osebe

čas priprave: 30 minut

Sestavine:

  • 250 g conimex chinese mie – širokih rezancev
  • 150 g mlade koruze TAS
  • 10 kosov kitajskih gob mu err KK
  • 100 g bambusovih vršičkov 227g, TAS
  • 3 stebla stebelne zelene
  • 2 rdeča čilija
  • 1 žlica ingverja
  • 2 žlici Inproba ostrigine omake
  • 3 žlice sojine omake PRB
  • 1 žlica riževega vina
  • 1 žlica PAN sezamovega olja

Postopek:

Gobe namakamo v topli vodi 5 minut, da se zmehčajo. Nato jih operemo in odstranimo trde dele. Mlado koruzo, stebelno zeleno in čili narežemo na tanke kolobarje.

V posodi zavremo vodo in v njej 5 minut namakamo rezance, nato jih precedimo in splaknemo z mlačno vodo.

V voku segrejmo olje, dodamo gobe, zeleno, ingver, koruzo, bambus in med stalnim mešanjem pražimo pri visoki temperaturi 3 minute. Dodamo sojino omako in riževo vino ter pražimo še minuto. Nato dodamo rezance, ostrigino omako, vse premešamo iin pražimo še 3 minute.

Nasvet:

Uporabite lahko poljubno vrsto zelenjave, glede na sezono in želje.

Comments (0)

No comments at this moment
Proizvod dodan na popis želja
Product added to compare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njima.